E-commerce

MarcSense Retain richt zich op webshops en websites die in hun marketing investeren, maar zien dat veel bezoekers afhaken zonder iets te kopen. Onze software vergroot de kans dat deze dure leads toch klant worden. Retain is toepasbaar in alle e-commerce sectoren en leidt gemiddeld tot een omzetstijging van 57%. Hiervoor is wel voldoende data nodig. MarcSense Retain werkt al vanaf 10.000 pageviews per maand, afhankelijk van de orderwaarde op jouw website.

Digital marketing agencies

Als digital marketing agency ken je de webshops van je klanten goed en weet je wat er wel en niet werkt. MarcSense Retain kan in samenwerking met agencies het verschil maken. Daarom zoeken we actief de samenwerking op met digital agencies en marketingbureaus. Benieuwd hoe we de samenwerking vorm kunnen geven? Neem dan contact met ons op.

Klantcase: Lampdirect.nl

Een twijfelende klant in je webshop is iemand die al bijna is afgehaakt en zijn winkelmandje achterlaat. Het snel opsporen en tegengaan van die twijfel is dus een belangrijk middel om je conversie te verhogen. Machine Learning kan patronen herkennen en twijfelaars signaleren zodat er een interventie kan komen.

Bekijk wat we over jou weten